Yhteystiedot

Avoinna lukuvuoden aikana yleensä maanantaista perjantaihin kello 7:30–20. Suljettu lauantaisin, sunnuntaisin sekä arkipyhinä. Tarkista aukioloajat yliopiston verkkosivuilta.

Käyntiosoite

Yliopistonkatu 8,
96300 Rovaniemi

Ota yhteyttä

Kevyt liikenne

Kävellen tai pyörällä Lapin yliopistolle saapuminen on helppoa. Rovaniemen keskusta-alueella välimatkat ovat lyhyitä, ja ne taittuvat helposti pyöräillen tai kävellen. Keskustasta yliopistolle kävelee noin 30 minuutissa. Pyörällä matkan tekee nopeasti kymmenessä minuutissa.

Joukkoliikenne

Yliopiston viereen pääsee kahdella Rovaniemen paikallisliikenne Linkkarin bussilinjalla. Katso tarkemmat aikataulut linkkarin sivuilta ja suunnittele vierailu kokoelmiin vapaasti.

Autolla

Autolla yliopistolle ajaa vaivatta keskustasta, mutta arkisin 8–16 yliopiston pysäköintialueet saattavat olla ajoittain täynnä. Pysäköinti on sallittu pääkampuksellamme vain pysäköinti-liikennemerkillä merkityillä alueilla. Pysäköintialueet sijaitsevat yliopiston välittömässä läheisyydessä. Huomaathan, että lämmitystolpalliset paikat ovat varattuina 1.11.–15.4.

Alueen kartta

Löydä etsimäsi helposti kartalta. Painikkeista voit lisätä kartalla yliopiston lähellä olevat bussipysäkit sekä parkkipaikan, ja katsoa missä sijaitsevat yliopiston esteettömät pääsisäänkäynnit.